KAARSJESAVOND 2019

Hallo Schiedam, aangenaam kennis te maken! Op deze pagina vindt u alle informatie over Kaarsjesavond Schiedam. Daarnaast kunt u via deze pagina uw bijdrage / deelname opgeven. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

 
 

AANMELDEN VOOR KAARSJESAVOND 

Let op: voordat u zich gaat aanmelden adviseren wij u om hier de belangrijke informatie door te nemen. 

 

Wat leuk dat u gaat deelnemen aan Kaarsjesavond. Om Kaarsjesavond te laten plaatsvinden met vele activiteiten en bezoekers in de Schiedamse binnenstad, wordt door ons team en partners maandenlang alles tot in detail uitgewerkt. Wilt u mee doen aan Kaarsjesavond? Dan is het van belang dat alle informatie bij ons op de juiste wijze terecht komt. Wij zijn gebonden aan de wettelijke aanvraagtermijn voor een evenementenvergunning. Deze aanvraag bestaat onder andere uit het volledige programma van Kaarsjesavond. Dit houdt in dat wij voor 23 september uw deelname/reactie moeten hebben ontvangen om deze mee te kunnen nemen in de overkoepelende aanvraag.

 

U kunt hieronder gebruik maken van één van de volgende aanmeldformulieren: 
1. U kunt aangeven dat u iets wilt (laten) organiseren tijdens Kaarsjesavond op een gewenste locatie. Uw idee kunt u kwijt in het aanmeldformulier of u kunt contact met ons opnemen om het eerst te bespreken;
2. U kunt een kraam/grondplaats huren op de Kaarsjesmarkt. U kunt een voorinschrijving doen via de website, waardoor u als eerst op de hoogte bent wanneer de inschrijving geopend wordt;
3. U kunt zich aanmelden als optreedgroep/artiest; 

4. U kunt een gevelspot reserveren om uw pand uit te lichten; 
5. U kunt partner/sponsor worden van Kaarsjesavond. 

Nadat u uw aanvraag online bij ons heeft ingediend nemen de organisatoren/producenten van De Burgemeesters uw aanvraag in behandeling. Zij geven u terugkoppeling met de eventueel te maken aanpassingen. Na goedkeuring ontvangt u een bevestiging die u tijdens Kaarsjesavond bij de hand dient te hebben. Het door u georganiseerde dient te voldoen aan de veiligheidseisen gesteld door Gemeente Schiedam en veiligheidsdiensten.

Ik wil iets (laten) organiseren tijdens Kaarsjesavond op een gewenste locatie

Wilt u tijdens Kaarsjesavond iets organiseren bij u voor de deur of ergens in het centrum? Wilt u op welke manier dan ook deelnemen, met een binnen of buitenprogramma? Alle ideeen zijn welkom! Gebruik hiernaast het aanmeldformulier of neem contact met ons op. 

Aanmelden niet meer mogelijk. 
Neem contact met ons op. 

Aanmelden binnenprogramma

Organiseert u een binnenprogramma tijdens Kaarsjesavond? Vul hiernaast het aanmeldformulier in, dan nemen wij uw activiteit(en) mee in de overkoepelende communicatie campagne. 

Ik wil een kraam/grondplaats huren op de Kaarsjesmarkt

Het huren van een kraam of grondplaats voor de Kaarsjesmarkt doet u via De Marktmeesters. De inschrijving is nog niet geopend, klik hiernaast voor de pre-registratie.

Ik wil mij aanmelden als optreedgroep/artiest

Wilt u optreden tijdens Kaarsjesavond? Vul hiernaast het aanmeldformulier in.

Aanmelden niet meer mogelijk. 
Neem contact met ons op. 

Ik geef Schiedam kleur en reserveer graag een gevelspot

Neem contact met ons op en wij brengen u op de hoogte van de mogelijkheden

Aanmelden niet meer mogelijk. 
Neem contact met ons op. 

Ik wil partner/sponsor worden van Kaarsjesavond

Uw bijdrage is hard nodig om Kaarsjesavond te laten uitgroeien. Wij komen graag met u in contact om een kop koffie te drinken. Klik hiernaast om contact met ons op te nemen. 

Middels het plaatsen van een aanvraag gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden. 
Alle benoemde bedragen zijn exclusief BTW.  Typefouten voorbehouden. 

 

WORD VRIEND VAN KAARSJESAVOND
Help mee!

De Burgemeesters. 

DeBurgemeesters_Logo_01_09012020.png