top of page

Over ons.

Wij zijn De Burgemeesters. Opgericht in 2011 en uitgegroeid tot creatief conceptbureau. Wij bedenken en maken concepten. Binnen de lijntjes, buiten de lijntjes: jij vraagt, wij creëren. (Liever buiten de lijntjes, dat dan weer wel.) Onze werkzaamheden verdelen wij onder in evenementen, communicatie en horeca & catering

Wij houden van 

evenementen.

Onze conceptmakers creëren concepten en organiseren jouw en onze fysieke en digitale evenementen. Wij hebben onze eigen producenten in huis die met zorg, liefde en aandacht alle producties nauwkeurig uitwerken.

EVENEMENTEN
COMMUNICATIE

Wij houden van    

communiceren.

Wij bedenken en realiseren frisse concepten om mensen en bedrijven te laten praten met hun doelgroep. Korte en langdurige on- en offline vormen voor merk- en bedrijfsactivaties. Wat het beste past.

Binnenkort meer info

Wij houden van   

horeca & catering.

Wij faciliteren klein- en grootschalige cateringprojecten. Waar eten en drinken aan te pas komt, gaan wij aan de slag. Zowel voor onze eigen projecten als in opdracht.

HORECA & CATERING


Meer weten?

Samen met jou gaan wij aan de slag met een creatief concept om jouw merk, bedrijf of je huisdier op de kaart te zetten. (Bijna) alles is mogelijk. Laat hier je gegevens achter, dan bellen wij je terug. 

Yeah, wij gaan je bellen!

bottom of page