top of page
MariekeZelissePhotography1-60 2.jpg

Over ons.

Wij zijn De Burgemeesters. Opgericht in 2011 en uitgegroeid tot creatief conceptbureau. Wij bedenken en maken concepten op het gebied van evenementen en communicatie. Binnen de lijntjes, buiten de lijntjes: jij vraagt, wij creëren. (Liever buiten de lijntjes, dat dan weer wel.) Wij zijn gespecialiseerd in zakelijke- en publieksevenementen. Of je nu een bedrijfsfeest, congres, conferentie, borrel of een feestelijke opening op de planning hebt staan, bij De Burgemeesters draait het om jouw visie tot leven brengen.

 

We heten niet voor niets De Burgemeesters: veelzijdigheid zit in ons DNA. Naast het organiseren van evenementen, kunnen onze marketing Burgemeesters je ook bijstaan in het ontwikkelen van een spraakmakende marketingcampagne die de juiste snaar raakt. En wij doen wat wij leuk vinden, dat ook.

fear of touch-4.jpg

Missie.

Wij creëren creatieve contactmomenten tussen organisaties en hun klanten en personeel.

Visie.

Wij streven naar een wereld waarin bedrijven en hun klanten en personeel persoonlijk met elkaar verbonden zijn. Waarin geen verjaardag wordt vergeten en elk succes wordt gevierd. Dat doen we met verrassende campagnes en creatieve evenementen. Op die manier helpen we bedrijven te groeien – in business, personeelsbestand en werkplezier. Dit alles doen we met aandacht voor het milieu, door waar mogelijk duurzame keuzes te maken en onze onvermijdelijke impact ruimschoots te compenseren.

MariekeZelissePhotography1-102.jpg

Het team.

Maak kennis met onze Burgemeesters. 

Werken bij
De Burgemeesters.

Wil je werken of stage lopen bij De Burgemeesters? Dat kan! Bekijk een van de beschikbare functies en neem contact met ons op. Staat jouw functie er niet tussen, maar ben jij wel een échte Burgemeester? Stuur ons dan een open sollicitatie.

MariekeZelissePhotography1-60 2.jpg


Meer weten?

Samen met jou gaan wij aan de slag met een creatief concept om jouw merk, bedrijf of je huisdier op de kaart te zetten. (Bijna) alles is mogelijk. Laat hier je gegevens achter, dan bellen wij je terug. 

Yeah, wij gaan je bellen!

bottom of page