top of page

Lichtjesavond Delft 2020

Een bijzondere thuiseditie van Lichtjesavond.Op dinsdag 8 december hebben wij gezamenlijk op bijzondere wijze de 22e editie van Lichtjesavond Delft gevierd. Via een drie kwartier durende uitzending, met honderden verkochte Lichtjesavond Dooschen en verschillende Lichtjesavond Voordeurconcerten was het toch een hele speciale avond.


Resultaat.


  Een speciale 45 minuten durende TV uitzending vol met Delftse verhalen en hoopvolle muziek    Uitzending via Omroep West, www.lichtjesavonddelft.nl, Facebook en Youtube.   Honderden verkochte Lichtjesavond Dooschen vol met producten van Delftse ondernemers   Lichtjesavond Voordeurconcerten in samenwerking met Groetenuitdekromstraat


Lichtjesavond Live

Kijk hier de live uitzending van Lichtjesavond Delft 2020 terug. Dit jaar hebben we het anders gevierd dan we gewend zijn: thuis op de bank met deze speciale Lichtjesavond uitzending. Maar juist in deze tijd is het belangrijk om Lichtjesavond te vieren. Met optredens van Wolter Kroes, Mike Peterson, Sotiri Antonakodis, Remedy, Koninklijke Harmoniekapel Delft en Captain Midnight XL. Veel kijkplezier!

Wow.... Ik ben er stil van. Hele mooie beelden uit een hele mooie stad. De Burgemeesters: Merci!„ Jeroen Spierings

Lichtjesavond Thuis

Het feest werd compleet gemaakt dankzij de Delftse Doosch. Elke Delftenaar kon een Lichtjesavond zoete- of borreldoosch vol lokale producten bestellen voor tijdens de uitzending, met daarin ook warme chocomel en een spelletje voor na de uitzending. Hoofdpartner De Laatste Eer had kaarsen aan de Doosch toegevoegd, die je kon branden voor iemand aan wie jij denkt. Met een Lichtjesavond Dinerdoosch kon de avond helemaal compleet gemaakt worden. De Dooschen werden een dag voor Lichtjesavond bezorgd of konden worden opgehaald in de speciale Lichtjesavond Drive Thru.

“Het was een onmogelijke opgave om de sfeer van Lichtjesavond naar de huizen te brengen, maar jullie hebben het voor elkaar gekregen, chapeau!„ Karin Langeberg

Comments


Meer over dit project.

Wil je meer weten over dit project? Neem contact met ons op en wij praten je onder het genot van een kop koffie graag bij.

bottom of page