Crewcatering & horeca Delft Chamber Music Festival

Drie dagen lang horeca voor de bezoekers en crewcatering voor medewerkers en artiesten.



Tijdens de coronacrisis werden er twee dagen lang concerten gegeven in intieme vorm. Wij mochten hiervoor last-minute met onze horeca-aanhanger een bar voor het publiek verzorgen. Daarnaast hebben wij twee dagen lang het diner verzorgd voor alle medewerkers en artiesten.


Resultaat.


  Een mobiele bar voor de gasten van Delft Chamber Music Festival.

  Vrijdagmenu: lauwwarme couscous met pompoen, abrikozen en sugar snaps. Een salade van baby spinazie met avocado, aardbeiden en zaden en turks brood met geitenkaas/zongedroogde tomaten spread.

  Zaterdagmenu: bloemkool curry met kikkererwten en rijst. Wortelsalade, geroosterd naanbrood en raita.

  Zondagmenu: verse canaloni, gevuld met spinazie, citroen en ricotta. Tomatensalade. Luxe stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.



Meer over dit project.

Wil je meer weten over dit project? Neem contact met ons op en wij praten je onder het genot van een kop koffie graag bij.

FACEBOOK  -  TWITTER  -  INSTAGRAM  -  YOUTUBE

Met  liefde gemaakt door De Burgemeesters.

DeBurgemeesters_Logo_01_09012020.png