top of page

Crewcatering & pop-up bar Delft Chamber Music Festival

Drie dagen lang pop-up bar voor de bezoekers en crewcatering voor medewerkers en artiesten.



Tijdens de coronacrisis werden er twee dagen lang concerten gegeven door Delft Chamber Music Festival in intieme vorm. Wij mochten hiervoor last-minute met onze horeca-aanhanger een pop-up bar voor het publiek verzorgen. Daarnaast hebben wij drie avonden het diner verzorgd voor alle medewerkers en artiesten.


Resultaat.


  Een mobiele pop-up bar voor de gasten van Delft Chamber Music Festival.

  Vrijdagmenu: lauwwarme couscous met pompoen, abrikozen en sugar snaps. Een salade van baby spinazie met avocado, aardbeiden en zaden en turks brood met geitenkaas/zongedroogde tomaten spread.

  Zaterdagmenu: bloemkoolcurry met kikkererwten en rijst. Wortelsalade, geroosterd naanbrood en raita.

  Zondagmenu: verse cannelloni, gevuld met spinazie, citroen en ricotta. Tomatensalade. Luxe stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.



Comments


Meer over dit project.

Wil je meer weten over dit project? Neem contact met ons op en wij praten je onder het genot van een kop koffie graag bij.

bottom of page