top of page

Burgernet

Samen met Burgernet werken wij aan een veilige buurt, door middel van doeltreffende campagnes.Werk samen met uw gemeente en politie aan veiligheid in uw buurt. Elke deelnemer maakt de buurt een stukje veiliger. Want hoe meer mensen deelnemen, hoe sneller een persoon of voertuig wordt gevonden. En om deze boodschap verder de wereld in te helpen, verzorgen wij sinds 2016 de promotiecampagne voor Burgernet in de politieregio Den Haag. Een combinatie van een online en offline campagne.


Zo ontwikkelden we een stand inclusief bijpassende kleding, waarmee ons eigen promotieteam jaarlijks door de gehele regio trekt om mensen deze boodschap over te brengen, maar ontwierpen we ook een volledig bestickerde bus die in de regio rond rijdt en hebben we ondertussen deel drie van onze commercial reeks gelanceerd.
Resultaat.


  Een commercial serie waarvan nummer drie net gelanceerd is.   Uitzending via Omroep West, NPO Start en een radioversie via Spotify.   Een jaarlijks Facebook bereik van ruim 3,5 miljoen.   Een volledig bestickerde bus die in regio Den Haag rijdt.

  13.259 nieuwe Burgernet deelnemers in het eerste jaar.

  Een huis-aan-huis campagne bij in totaal 275.746 adressen.コメント


Meer over dit project.

Wil je meer weten over dit project? Neem contact met ons op en wij praten je onder het genot van een kop koffie graag bij.

bottom of page