Horeca & catering.
Om de kwaliteit van onze producties te waarborgen, verzorgen wij onze horeca & catering in eigen beheer. Dit doen wij met onze eigen keukenbrigade en onze vaste partners. Onze koks zitten al vanaf het eerste moment aan tafel en zijn betrokken bij de conceptontwikkeling van het evenement. Want wij geloven dat goed eten een van de kernwaarden van een geslaagd evenement is.

Wij staan liever
achter de bar.
Natte horeca, zoals wij het noemen. Alles wat te maken heeft met drank. Wij creëren een concept. Doen de voorbereiding. Verzorgen de inkoop. Regelen het personeel. En nog veel meer. Word je er al moe van? Wij nooit.

Wij vertalen een concept
naar geuren en smaken.
Zintuigen prikkelen. Dat is waar wij constant mee bezig zijn. Een concept uitwerken in geuren en smaken, dat is onze passie. Onze koks en partners werken op een vaste locatie of op evenementen en festivals. Van BBQ-catering tot crewcatering en van ontbijt tot midnight-snack. Niets is ons te gek!
Vragen?
Neem contact op met Yasmine. Zij kan je alles vertellen over onze projecten, werkwijze en meer.
Yasmine