Wij houden van eten en drinken. Vooral als onderdeel van een concept.

Horeca & catering.

Om de kwaliteit van onze producties te waarborgen, verzorgen wij onze horeca & catering in eigen beheer. Dit doen wij met onze eigen keukenbrigade en onze vaste partners. Onze koks zitten al vanaf het eerste moment aan tafel en zijn betrokken bij de conceptontwikkeling van het evenement. Want wij geloven dat goed eten een van de kernwaarden van een geslaagd evenement is. 

meisje en jongen achter botanische bar met drankjes in een tuin

Wij staan liever 

achter de bar.

Natte horeca, zoals wij het noemen. Alles wat te maken heeft met drank. Wij creëren  een concept. Doen  de voorbereiding. Verzorgen de inkoop. Regelen het personeel. En nog veel meer. Word je er al moe van? Wij nooit. 

twee jongens achter de bbq vlees aan het grillen op een sportvereniging

Wij vertalen een concept
naar geuren en smaken.

Zintuigen prikkelen. Dat   is waar wij constant mee bezig zijn. Een concept uitwerken in geuren en smaken, dat is onze passie. Onze koks en partners werken op een vaste locatie of op evenementen en festivals. Van BBQ-catering tot crewcatering en van ontbijt tot midnight-snack. Niets is ons te gek! 

Vragen?

Neem contact op met Pascalle. Zij kan je alles vertellen over onze projecten, werkwijze en meer. 

Pascalle Slingerland

pascalle@deburgemeesters.nl

015-8876002