top of page

The Full Story

Evenementen

Lekker feesten. Daar houden wij van. En dan vooral backstage. Want daar gebeurt het. Daar doen wij dag en nacht ons best om het beste evenement ooit neer te zetten. En dat lukt ons vrij aardig, al zeggen we het zelf. Maar wij doen meer dan alleen met bouwhekken sjouwen. Veel meer. We bedenken evenementen en zetten ze van begin tot eind neer. Met onze eigen producenten voor licht, geluid en al het andere wat je wel en niet kunt bedenken. Daarnaast zijn we gek op verhalen vertellen met onze evenementen. Van tickets tot podium, van horeca tot decoratie. Samen zetten we één overtuigend concept neer, dat we tot in de puntjes uitvoeren.

MariekeZelissePhotography-5.jpg

Zakelijke evenementen

Een zakelijk evenement op de planning? Laat ons je helpen. Dan weet je zeker dat jij alleen nog maar hoeft te genieten. De rest laat je aan ons over. Of het nu gaat om een personeelsfeest, borrel of feestelijke opening - we hebben alles in huis om van jouw evenementendromen werkelijkheid te maken. 

Publieksevenementen

We hebben een bak ervaring als het komt op publieksevenementen. Niet alleen over het neerzetten van een evenement waar bezoekers het nog lang over zullen hebben, maar ook van de minder leuke dingen die hierbij komen kijken. Zo weten we precies welke vergunningen er nodig zijn, welke veiligheidsmaatregelen we moeten treffen en hoe we bezoekersstromen moeten reguleren. 

Lichtjesavond Delft_121223_Alyssa van Heyst Photography_140.jpg
bottom of page